„Două mâini magice şi o inimă de aur care o dată cunoscute, viaţa ta devine mai luminoasă!
Mulţumesc Laura”

Andra Crivoi

Am fost plăcut surprinsă de profesionalismul Laurei, de diversitatea serviciilor şi recomand cu căldură.

Camelia Bicsabi

Masaj și energie pozitivă – recomand cu drag.

Alexandra Bojoga

Trăim într-o lume aglomerată plină de stres. Lucrăm într-un haos cotidian și acumulăm complex după complex.

Dă-i timpului tău timp, iubește-te pe tine învățând să te relaxezi prin oameni minunați și vibrații pozitive unde poți să evadezi. Cunosc un locușor plin de pozitivism, cu un suflet drag și cald care te asteaptă cu bratele deschise si un zâmbet larg în prag. V-aș mai povesti, dar vă las să vă convingeți singuri ce minunăție vă oferă două mâini de aur în oaza lor de bucurie. Recomand cu toată caldura un om minunat, o femeie plină de energie pozitivă și talentată care prin tehnică, profesionalism și multă dedicare te eliberează de stresul unor zile lungi și incărcate la birou.

Mai mult decât un masaj, e o terapie, un moment de răsfăț pentru trup și suflet. Lasă două mânuțe de aur să te dezbrace de stres, lasă o voce caldă si duioasă să te inspire ca să-ți recapeți energia și pofta de viață!

Andreea

Plăcere doar să o vezi pe Laura! Recomand din tot sufletul!

Mihaela Chiriac

Super masaj!

Mariana Munteanu

BUCURIE!

Carmen Adam

Laura – simpla ei prezenţă este o terapie

Alexandra

Laura – o inimă mare, un zâmbet pe măsura inimii!

Cătălina

Mâini de aur!

Luminita Schiopescu

Acum câteva zile va spuneam că voi veni cu noutăţi. Şi iată că acum este momentul să vă povestesc ce am făcut săptămâna trecută. Cum era normal, după gimnastica tibetana, urma să intru in contact cu masajul tibetan. Deci, masajul terapeutic bazat pe medicina tradiţională chineză. Efectele sau mai bine zis simţirile din acea ora de masaj, mi s-au părut ceva imposibil de redat în viu grai.

Să afli ce afecţiuni ai, de ce te simţeai rău sau de ce te durea ceva, după o simplă introspecţie a meridianelor noastre, m-au pus serios pe gânduri. Cine este rigid şi rămâne doar cu farmacia este posibil să piardă esenţa vieţii. Eu am simţit în ultimele luni că se poate trăi altfel, magnific de frumos şi vă spun sincer, viaţa are şi alt gust.

Mulţumesc noii mele colege de echipa Cristina Laura Neamtu – Masaj terapeutic, care a reuşit să îmi arate că poţi iubi oamenii mult mai mult decât reuşisem eu până acum. Aşa că nu-mi rămâne decât să vă invit pe toţi să ajungeţi să ne cunoasteţi şi să deveniţi colegii şi prietenii noştri. Echipa tibetană din Iaşi vă propune evenimente superbe oriunde sunteţi. Vă iubesc.

Daniela

Îmi place mult sa încerc lucruri noi şi să am experiențe cât mai diverse, pentru că atunci când aleg ceva, să fie în cunoştinţă de cauza, să fie pentru că ştiu cum e si altfel. Nu ştiam ce presupune masajul OFT, dar voiam mult să îl încerc (suna foarte bine în descriere) şi aşa am ajuns sâmbătă dimineaţa la cabinet.

Primele zece minute nu înțelegeam ce se întâmplă, nu părea un masaj clasic, dar era interesant.

Asta e şi cuvântul cu care am plecat pe buze din cabinet: interesant, doar că la superlativ.

Surprinzător a fost când palmele tale s-au încălzit mult tare în zona coloanei lombare şi ştiu că m-am întrebat dacă mi se pare sau dacă sunt eu obosită şi simțurile mele au luat-o razna. Am aflat că nu am simțit doar eu asta şi că totul era foarte conectat la tehnica aceasta de masaj.

E greu să notez stările prin care am trecut, pentru că au fost multe şi diverse, însă totul a căpătat mult sens odata cu discuția de final, în care am întrebat cum de m-am simțit foarte tristă la un moment dat, de ce am simțit palmele fierbinți pe spatele meu, cum am învăţat să mă relaxez mai mult şi să las încordările la o parte etc. Eu îl recomand cu mare drag!”

Bianca

De la o şedinţă la alta, starea mea generală s-a îmbunătăţit, nu mai am senzatia de balonare abdominală, au dispărut şi durerile premenstruale, iar în ce priveşte starea emoţională, pot spune că acum sunt mult mai liniştită, mai senină, abordez toate situaţiile cu calm şi relaxare.

Lori

Când am primit prima dată OFT, am adormit. Eram extrem de stresat, iar toate procedurile aplicate au avut asupra mea un efect de relaxare maximă. M-am simţit foarte bine.

Dan

Simt nevoia sa scriu cateva randuri, cu recunostinta, in dorinta de a impartasi experienta traita in cabinetul Cristinei. Pana nu de mult doar o colega draga mie, pe Cristina am perceput-o un exemplu de bunatate, blandete si voiosie, dispusa oricand sa asculte, sa dea un sfat si sa ajute.

Ne-am intalnit zilele trecute si m-a cuprins, ca de obicei, zambitoare si cu bratele deschise. Probabil a simtit ca ceva este in neregula cu mine si mi-a sugerat o sedinta de terapie prin masaj de relaxare.

Am acceptat pe loc, cu bucurie. Cabinetul Cristinei este o oaza de liniste, intim si curat; carti si flori peste tot, inundat de lumina si muzica ambientala in surdina. O atmosfera placuta, menita sa sporeasca starea de bine.

Surpriza a venit in momentul in care Cristina, doar prin atingeri usoare, prin miscari studiate si lente, a reusit sa-mi aduca liniste interioara, torpoare, simteam ca ma scufund. Cred ca am adormit. Timp de 50 de minute a potolit emotiile si tensiunea acumulate, mi-a indus o detasare binefacatoare. Eram mai usoara, mai libera. Este o certitudine, Cristina este un terapeut in adevaratul sens al cuvantului, incearca si reuseste sa-i ajute pe cei care-i trec pragul. Chiar marturiseste faptul ca cea mai mare multumire a ei este acest har pe care-l cultiva in permanenta – darul de a intelege nevoia si suferinta, darul de a insanatosi.

Cu drag, Paula