Durată şedinţă: 60 minute
Preţ/şedinţă: 150 lei

„Original Feeling Touch – Senzaţia Atingerii Originare”

Original Feeling Touch – OFT este o metodă de vindecare emoţională, derivată din masajul terapeutic abdominal “Chi Nei Tsang” şi rafinată, după 25 de ani de experienţă, de Andrew Fretwell.

“OFT este o terapie dincolo de ceea ce majoritarea oamenilor ar putea privi ca fiind terapie. Corpul este cel care trebuie sa se simta in siguranta, nu mintea. Daca vrei sa te simti in siguranta trebuie sa imbratisezi incertitudinea. Corpului trebuie sa i se permita sa simta toate senzatiile care apar fara interpretarea mintii. Respiram si suntem prezenti, simtind toate senzatiile care apar.”

– Andrew Fretwell

Pentru mine, Original Feeling Touch reprezinta atingerea plina de respect si veneratie pentru viata din corpul omenesc, plina de iubire si compasiune pentru sufletul in care se strang atatea si atatea emotii. Acestea toate le-am simtit cand am primit OFT in timpul cursului. Si multumesc!

Pe parcursul unei sedinte OFT se parcurg doua etape:

  • Prima etapa implica relaxarea profunda a sistemului nervos. In acest scop, se aplica OFT de-a lungul coloanei vertebrale si pe glandele suprarenale. Procesul poate dura intre 20 de minute si o ora, timp in care tesuturile si organele se relaxeaza in profunzime. Aceasta relaxare constituie de fapt esenta procesului OFT, deoarece ne permite sa ne simtim in siguranta si sa ne deschidem.
  • A doua etapa consta in conectarea cu sentimentele profunde din abdomen, prin atingeri blande in zona ombilicului, ficatului, intestinului gros si intestinului subtire. Acest lucru permite constientizarea si eliberarea vechilor traume emotionale.