Webinar ”Cu drag, pentru Glanda Tiroida”

După ani de zile de căutări, am înțeles ce înseamnă un Miracol!

În urmă cu aproape 20 de ani, am fost diagnosticată cu mastoză fibrochistică și gușă polinodulară (noduli tiroidieni). Simptome ca anxietate, iritabilitate, slăbiciune și crampe musculare, oscilații emoționale, oboseală, piele uscată, creșterea în greutate, ciclu menstrual dureros și abundent, dureri de cap și, la un moment dat, umflarea gâtului în zona tiroidei, m-au făcut să cred că totul se destramă în lumea mea, că nu mai am nici o șansă sa duc o viață normală. Eram, de-a dreptul, disperată, copleșită! Aveam doar 32 de ani!

Mama mea a fost cea care m-a ”împins”, m-a obligat, practic, să consult medici de specialitate, a fost cu mine în cabinetele medicale, la toate investigațiile pe care le-am facut.

Au urmat ani de zile de tratamente cu hormoni tiroidieni, analize, scintigrame, biopsii repetate, diete (ajunsesem la o greutate de 118 kg!). Mi-a fost foarte greu…

În final, Dl Profesor Zbranca, căruia îi port o amintire dragă, observând că nodulii cresc în continuare, a decis că este mai bine pentru mine sa fac operație de extirpare totală a tiroidei.

Îmi amintesc că a urmat o perioadă de întrebări și căutări.

Ce s-a întâmplat cu glanda mea tiroidă?

Ce anume nu a funcționat în organismul meu și de ce?

Oare am gresit cu ceva?

Ce altceva se mai poate întâmpla cu mine pentru că nu mai am glanda tiroidă?

Așa am ajuns să citesc despre cauzele subtile ale îmbolnăvirii, despre legătura dintre gânduri, emoții și boală și mai departe, despre astrologia medicala, despre alcătuirea noastră energetică, despre chakre, despre corpurile subtile, despre organele corpului și cum lucrează acestea in armonie.

În final, am ales să învăț despre toate acestea și să lucrez mai întâi cu mine, cu trupul, mintea și sufletul meu. Și bine am facut, zic eu. Pentru că, prin toate acțiunile mele am reușit să mă armonizez, să mă echilibrez, să mă prețuiesc, să îmi fie drag de mine.

Și ce este un Miracol?

Anul trecut a fost prima dată, dupa 20 si ceva de ani, când rezultatele analizelor au indicat valori normale pentru hormonii tiroidieni iar anul acesta, la controlul periodic, echografiile au indicat dispariția aproape în totalitate a chisturilor mamari. Am si acum, in fata mea, imaginea Doamnei Dr Ursaru, un alt specialist minunat, care mi-a zambit cu inteles si m-a indemnat sa continui sa fac ce stiu eu pentru ca este bine. Ii povestisem despre practica Reiki, despre sedintele de autotratament pe care mi le-am facut timp indelungat si despre cum am ajuns sa ma cunosc pe mine pe drumul descoperirii de sine.

Vă invit Sâmbătă, 25 Septembrie, incepând cu orele 20:00, la webinarul ”Cu drag pentru Glanda tiroida”.

Vom împartăși experiențele noastre, voi face o transmisie Reiki direcționată pe centrul vorbirii, pe ficat și splină și vom intra apoi, în Meditatia de armonizare a Sistemului endocrin.

Vă aștept cu drag și bucurie!

Îndrăzniți!

https://us02web.zoom.us/j/89020139183