Reiki pentru diferite afectiuni. Disfunctiile vezicii biliare.

“Vezica biliara joaca un rol important in sistemul digestiv intrucat secreta enzime si substante care ne ajuta sa digeram alimentele.

Simptomul cel mai comun al disfunctiilor vezicii biliare este formarea de pietre la vezica, iar acestea pot cauza dureri fantastice atunci cand sunt eliminate prin canalele biliare. Daca aceste pietre blocheaza iesirea prin canale, vezica se poate inflama.

In afara durerilor provocate de pietre, alte simptome ale disfunctiei vezicii biliare includ durerile de cap, febra si frisoanele, iritabilitatea si pierderea rapida a autocontrolului.

Printre cauze se numara dieta bogata in grasimi si colesterol. Reducerea proportiilor acestor alimente in dieta alimentara restabileste buna functionare a vezicii biliare, iar pietrele se pot dizolva in mod natural, desi, in unele cazuri, ele trebuie eliminate printr-o interventie chirurgicala”.

Totul despre Reiki, Eleanor McKenzie

 

Bila simbolizeaza eliminarea emotiilor si a experientelor negative. Reprezinta puterea de a asimila si de a digera emotiile, dificultatile care pot aparea fiind legate de anumite “modele” mentale sau emotionale, care sunt pline de amaraciune si iritare fata de propria viata sau fata de ceilalti oameni.

De asemenea, daca vezica biliara nu functioneaza optim, acest lucru poate decurge din nesiguranta sau din nelinistile legate de persoana iubita. Atasamentul fata de persoana iubita poate determina emotii puternice care nu se pot gestiona si astfel apar resentimentele, situatiile de conflict, amaraciunea, cateodata si furia.

Daca vom invata sa iertam, vom putea inversa cu usurinta efectele acestor emotii de vibratie joasa.

Cum poate terapia Reiki sa ajute?

Se lucreaza asupra sistemului digestiv, cu atentia sporita pe ficat, splina, pancreas si intestine, aplicandu-se simboluri Reiki.

La final se trateaza glandele suprarenale si rinichii.