Reiki pentru diferite afectiuni. Diabetul.

Diabetul tinde sa devina o afectiune din ce in ce mai comuna. Desi nu este foarte greu de tratat, oamenii trebuie sa fie constienti ca este o boala serioasa, care poate pune in pericol viata, in anumite conditii. De asemenea, poate conduce la alte afectiuni grave, cum este retinopatia, ce poate duce la pierderea vederii.

Cresterea exponentiala a incidentei diabetului in anii din urma arata un dezechilibru al starii de bine la nivelul populatiei, principalii vinovati fiind stresul si dieta.

Exista doua tipuri de diabet. Tipul 1 este dependent de insulina si apare atunci cand pancreasul nu mai produce acest hormon. Acest tip de diabet este tratat prin injectii zilnice cu insulina si respectarea unei diete foarte stricte (inclusiv a orarului meselor).

Diabetul de tip 2 apare atunci cand pancreasul produce insulina, dar intr-o cantitate prea mica. El poate fi tratat prin dieta si exercitii fizice fiind cauzat, adeseori, de obezitate.

La nivel emotional, in general, oamenii care sufera de diabet nu reusesc sa se bucure de dulceata vietii si sunt incapabili sa isi ofere iubire de sine sau sa le ofere altora iubire. Ei pot avea probleme cu eliminarea stresului din viata lor, fapt care suprasolicita glandele suprarenale, ficatul si pancreasul.

Cum poate fi terapia Reiki de ajutor?

Se recomanda tratamentul integral cu aplicare de simboluri Reiki. In continuare se aplica tratament pe pancreas, splina, ficat, rinichi si glandele suprarenale, cu intonarea suntelor vindecatoare, cate 10 minute pe fiecare organ in parte.