Alegerea Maestrului Reiki

Alegerea unui Maestru de Reiki

De cele mai multe ori, oamenii isi aleg Maestrul de Reiki in functie de recomandarile prietenilor lor. Aceasta modalitate de selectie este destul de sigura, dar nu trebuie sa uiti ca nevoile si convingerile prietenilor tai nu sunt intotdeauna identice cu ale tale.

Alti oameni isi gasesc Maestrul printr-o sincronicitate care-i conduce catre acesta la timpul potrivit.

Asa mi s-a intamplat si mie. Inca zambesc Universului cand imi amintesc modalitatea prin care mi-a adus Maestrul in cale.

Sa va povestesc un pic. Prin primavara anului trecut am simtit in suflet ca sunt pregatita pentru urmatorul pas: Maiestria Reiki – mereu am simtit cand este bine pentru mine sa primesc urmatoarea initiere.

Si-am inceput dialogul cu Universul. Si-am tot vorbit, l-am intrebat si eram cuminte sa ascult un eventual raspuns. Lunile au trecut si am ajuns la sfarsit de vara cand, intr-o zi imi telefoneaza o doamna si se programeaza la terapie. A venit, ne-am simpatizat reciproc si a fost tare multumita de cum a decurs terapia. La final, uitandu-se pe peretele cu diplome observa diploma de la Gradul 3 Reiki. Ma felicita pentru rezultatele mele si, cand povestesc despre chemarea mea de a merge mai departe si despre dorinta de a gasi un Maestru Reiki, ce credeti ca imi spune?

“Pai, eu sunt Maestru Reiki!”

Genial! Maiestria Universului!

Prin urmare, este valabil dictonul:

“Atunci cand discipolul este pregatit, Maestrul apare”.

La fel ca in cazul altor cai spirituale, astfel de “coincidente” se petrec tot timpul in Univers, conducandu-te acolo unde trebuie sa ajungi, la momentul cel mai oportun.

Cu siguranta exista un Maestru ideal si pentru tine, doar cere-l!