Laura Neamţu

contactează-mă

Cea mai mare provocare pentru mine a fost sa ma arat, sa ma dezvalui. La inceput a fost mai putin usor, cateodata a durut. Invat in fiecare zi sa imi imbratisez cu drag emotiile, sa accept intamplarile din viata mea asa cum vin, fara sa le mai judec, fara sa ma mai judec.

Din 2005 lucrez cu si pentru oameni. Nu am stiut de la inceput, dar am descoperit cu trecerea timpului ca oamenii sunt frumosi; fiecare are ceva deosebit de aratat, ceva amuzant sau interesant de impartasit.

A trebuit doar sa fiu curioasa, sa am curajul sa experimentez, sa am rabdare sa ascult, disponibilitate de a invata si sa am incredere. Incredere in mine, in oameni, in viata, pur si simplu.

Imi amintesc de perioada in care am facut voluntariat la Centrul de Plasament “Ion Holban” din Iasi. Este un centru pentru copiii cu handicap locomotor, neuromotor si asociat. Mergeam cate 3-4 ore pe zi si-i ajutam la lectii, ne jucam, le citeam povesti. Era acolo un copil, de vreo 10 ani, istet, curios si cu o privire tare duioasa. Se deplasa cu greu si avea nevoie de un scaun cu rotile. Intr-o zi le citeam o poveste despre un tata curajos care a urcat un munte “inalt pana la cer” ca sa caute o floare cu puteri tamaduitoare pentru fetita lui bolnavioara. La un moment dat, copilul s-a ridicat asa cum a putut din scaunul lui, s-a asezat langa mine si si-a rezemat incet capul de umarul meu. Cateva secunde nu am mai putut vorbi. Mi-am dorit atunci sa pot face ceva pentru el, ceva mai mult decat sa-i citesc o poveste…poate sa-i daruiesc o floare?

Cred ca de atunci am inceput si eu “sa urc muntele inalt pana la cer”.

PREGATIREA MEA PROFESIONALA

In drumul meu am intalnit oameni dragi si buni carora le multumesc si imi doresc tare mult sa am si mijloacele prin care sa le arat recunostinta mea. Acestia m-au inspirat, m-au indrumat si m-au pregatit sa fiu ceea ce sunt:

 • Studenta, anul V, Centrul de Cercetari Astrologice „Astrouranias” din Chisinau
 • Practician Terapia Bars, Acces Consciousness, facilitator Constanta Duduta
 • Consilier Dezvoltare Personala, UAIC Iasi, lector Oana Danila
 • Original Feeling Touch (OFT) – Nivel 3; curs organizat de Valmedica – Medicina Complementara SRL Iasi; lector Andrew Fretwell, Educational Director
 • Tehnician Maseur – Masaj Terapeutic General, Masaj Terapeutic Abdominal(CNT) si Presopunctura; cursuri organizate de Valmedica – Medicina Complementara SRL Iasi; lector: Dr. Valy Ilies, Specialist Medicina Complementara
 • Practicant WujiGong si Tai Chi – Gimnastica Energetica; lector: Valy Ilies, Senior Teacher
 • Practicant Palma Budista Tibetana; lector: Cristina Mihai, Tibetan Buddhist Palm Master Teacher
 • Formator – Proiectarea programelor si realizarea activitatilor de formare; cursuri organizate de SC. Pro Business Consulting SRL Bucuresti; lector: Daniel Lixandru

SERVICIILE OFERITE

Gratie competentelor dobandite ofer in prezent urmatoarele servicii:

 • Drenaj limfatic

Un masaj lin, combinat cu aplicarea de presiune uşoara asupra vaselor si ganglionilor limfatici.

 • Reflexoterapie

Metoda de terapie alternativa, bazata pe masajul unor zone reflexogene ale corpului, aflate la distanta de organele pe care le influenteaza.

 • Masaj

Medicina chineza este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante metode de tratament in toate colturile lumii, iar masajul este o ramura folosita cu mult succes in China de peste 2000 de ani.

 • Masaj terapeutic abdominal (CNT)

Chi Nei Tsang (CNT) este un masaj de vindecare chinezesc, vechi de secole. Acesta „instruieste” organele interne abdominale sa lucreze mai eficient prin apasari blande si profunde si are ca efect îmbunătăţirea sănătăţii fizice şi emoţionale.

 • Seminarii de dezvoltare personala si spirituala:
  • Puterea Chakrelor. Lucrul cu energia
  • Sa mancam cu dragoste – dupa Yoga Nutritiei de Omraam Michael Aivanhov

Galerie foto: